Pizza-night met het hele gezin

Nu we met z’n allen meer thuis moeten blijven, zijn we allemaal op zoek naar nieuwe dingen om samen thuis te doen. Hoeveel spelletjes hebben jullie al gedaan? Heb je Netflix al uit en zijn alle puzzels al gelegd? Dan weten wij nog wel een leuke activteit met het hele gezin: Pizza Night!

Het leuke van een Pizza Night is dat het hele gezin mee kan doen en dat je veel verschillende kanten op kunt. Maak je de móóiste pizza of juist de lèkkerste pizza? Ga je voor zoet of ga je voor hartig? En een pizza night gaat om dan alleen maar bakken en eten, het is ook gezellig en leuk. Want papa lijkt wel een echte Italiaanse pizzabakker en die pizza van mama moet écht op de foto.

Samen pizza’s maken is gezellig en als je het op de Deli Dough manier doet, is het ook nog eens puur natuur. Ons deeg is gemaakt van biologische ingrediënten en daarna direct ingevroren. Geen conserveermiddelen of toegevoegde suikers dus. Past perfect bij de creatieve toppings van de verse groenten die je op de markt of uit de moestuin hebt gehaald. En wat je zelf hebt gemaakt, wil je natuurlijk ook zelf proeven, dus wie weet hebben de kinderen binnenkort een nieuwe favoriete groente!