DE MOOISTE AVONTURENSTARTEN MET EEN GOEDE BODEM

Traditie & Vernieuwing. Fun & Food
Deli Dough brengt het samen.

ONS VERHAAL

Deli Dough begon met een toevallige ontmoeting tussen Joe en Huub, allebei liefhebbers van authentieke gerechten en ‘eerlijk’ voedsel. Joe – een gastvrije Engelsman met Italiaanse roots – ontdekte ambachtelijk pizzadeeg. Huub – een Nederlander met een neus voor kwaliteit – proefde het en was gelijk overtuigd: dit gaan we met zoveel mogelijk mensen delen!

Deli Dough pizzadeeg wordt gemaakt in Engeland, onder toeziend oog van Joe. De beste ambachtelijke ingrediënten (biologische Caputo bloem, roze Himalaya zout, gezuiverd water en gist) komen bij elkaar in een origineel Italiaans recept dat al generaties lang wordt doorgegeven. Dit recept vormt de basis voor alle soorten Deli Dough.

SAMEN = GEZOND

Samen met vrienden en familie mooie momenten beleven, dat vinden wij een van de belangrijkste dingen van het leven. Goed voor de gezondheid ook. Daarom hebben we met onszelf afgesproken dat we jou daar – letterlijk – de perfecte basis voor willen geven. Pizzadeeg met de beste smaak, makkelijk te gebruiken en zonder onnodige toevoegingen.

Ons ambachtelijke pizzadeeg geeft je inspiratie om lekker samen te koken en te genieten van goed eten. En door de verschillende smaken zit het met de variatie ook wel goed!

PUUR NATUUR

Deli Dough is een natuurproduct, dus wij vinden het logisch om steeds te kijken of we wat ‘terug’ kunnen doen op het gebied van duurzaamheid en afvalreductie. Dat zie je bijvoorbeeld terug in onze verpakking, die 100% recyclebaar is.

Dat ons pizzadeeg diepgevroren bij je thuis aankomt, helpt ook mee aan het verminderen van afval. Je pakt namelijk alleen de bollen die je nodig hebt en de rest van het verse pizzadeeg bewaar je in de vriezer. Geen restjes richting prullenbak. Een ander groot voordeel van het invriezen is trouwens dat we geen conserveermiddelen nodig hebben om het deeg langer houdbaar te maken.

Ook bij het vervoeren van Deli Dough pizzadeeg kijken we steeds of het milieuvriendelijker kan. We proberen ons pizzadeeg op strategische plekken op te slaan, zodat we dicht bij je in de buurt zitten en we volgen nieuwe distributiemogelijkheden op de voet.